!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> Finding Ways
Therapie Teambuilding
No SVG, working on this ...
logo

Home

Finding Ways is een psychotherapeutische praktijk waarin je samen met paarden, een therapeut en een paardenspecialist een weg zoekt naar verandering en innerlijke groei.

Via Equine Assisted Psychotherapy (EAP) kan je leren over jezelf en anderen. Dit doe je tijdens het uitvoeren van opdrachten met, naast en tussen paarden. Het is een ervaringsgerichte "hier -en nu" benadering waarbij je gevoelens, je gedrag en eventueel vastgeroeste patronen ter discussie komen. Deze therapievorm is een kortdurende, oplossingsgerichte benadering waarin metaforen een manier zijn om huidige uitdagingen in het leven aan te pakken, gericht op een gezonder emotioneel en psychologisch evenwicht. Het gaat hierbij niet om paardrijden of om oefeningen op het paard en is dus ook geen klassieke hippotherapie.

actie 1

Het contact met de paarden en het samen dingen doen, stimuleert je tot het contact met jezelf en (het ontwikkelen van) vaardigheden zoals: (non-verbale) communicatie, assertiviteit, nemen van verantwoordelijkheid, grenzen stellen, (zelf)vertrouwen opbouwen, relaties, evenwicht, realiteitstoetsing, leiderschap, probleemoplossing, conflicthantering...

actie 2"There is something about the outside of the horse that is good for the inside of a man." (Winston Churchill)
Facebook
© Finding Ways 2012Tel.: +32 497 42 75 31
Email: contact@finding-ways.be